Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Hotel L'Ocean
Hotel L'Ocean ligt op Ile de Ré, dus kan er eigenlijk al weinig fout gaan. Uit de drukte van Saint Martin de Ré, maar overal dichtbij. Perfect dus. Helemaal in de hipsterstijl van het eiland, dus zowel qua design als hipsterfactor zit je hier gebakken
Ligging9
Desing9.5
Hipsterfactor9
9.2Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)
9.1

Zodra je de brug bij La Rochelle naar Ile de Ré pakt kan je het al zien: Ile de Ré is zo plat als een dubbeltje. Het eiland voor de kust van West Frankrijk is een oase van rust, strand, duinen, witte dorpjes en uitgestrekte bossen, gelardeerd met fietspaden. Echt, zet de auto weg, huur een paar fietsen en je kunt alle kanten op. Parkeren is namelijk een absolute crime op het eiland. In Le Bois Plage en Ré, één van de rustigste dorpjes van het eiland en bij het mooiste strand, ligt Hotel L’Ocean. Net als Les Tourelles, een hotel zoals je in Frankrijk hoopt dat een hotel is. Heerlijk relaxt strandsfeertje, vriendelijk personeel, eenvoudige, maar fijn ingerichte kamers en een restaurant waar het halve eiland voor omrijdt. Dat betekent overigens ook dat je ruim van te voren moet reserveren, want de twee shifts per avond zitten altijd vol, ook buiten het seizoen. Op de kaart uiteraard veel vis en nog meer oesters en vrijwel overal gaat het voor Ile de Ré typerende Fleur de Sel overheen. Ben je overigens nog niet zen genoeg geworden van de rust op het eiland? Het hotel beschikt over een hele fijne spa met hammam.

Hotel L’Ocean
172, rue Saint-Martin
17580 Le Bois Plage en Ré
tel. : 05-46-09-23-07
Fax : 05-46-09-05-40
email : info@re-hotel-ocean.com
website: www.re-hotel-ocean.com

Gerelateerde berichten

3 reacties

  1. Dante

    Ile de Ré is echt een droom om te zien. Ik denk dat de tolbrug (16 eypo!) wonderen doet en er voor zorgt dat het eiland niet overspoeld wordt door dagjesmensen op crocs. Het ene dorpje is nog authentieker dan het andere.

Laat een antwoord achter