Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Pedras Salgadas Spa & Nature Park
De ligging is wat afgelegen en dus is het hotel wat moeilijk te bereiken, maar het design maakt een hoop goed. En laten we wel wezen, je komt hier voo rje rust, dus je kunt je hipsterbril ook thuis laten!
Ligging8.5
Desing9.5
Hipsterfactor9
9Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)
9.8

Pedras Salgadas Spa & Nature Park in het uiterste noorden van Portugal, vlak tegen de Spaanse grens, ziet er in eerste instantie uit als een klassieke Spa. Tierlantijntjes en andere toeters en bellen die je bij een beetje spa verwacht zijn allemaal aanwezig. In een verder overigens wel erg mooie klassieke setting, want de panden waarin alles is gevstigd zijn om door een ringetje te halen. En niet geheel onterecht, want we bevinden ons in een eeuwen oud park.

Maar zodra je naar de 14 (!) accommodaties gaat om te overnachten verandert de boel. Ultra strakke eco-lodges in het bos waarvan er twee tussen de bomen zweven boven een zacht mossig grasveld. Voorzien van veel hout, witte wanden, grote ramen en een heerlijk terras is de natuurlijke omgeving nooit ver weg. Het is even een stukje rijden, maar rust is gegarandeerd.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter