Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Vanhawks Valour lijkt in het eerste gezicht op een standaard carbon sportfiets, maar schijn bedriegt. De tweewieler zit namelijk ramvol techniek. Niet alleen heeft het ding ingebouwde ledknipperlichten, de fiets detecteert ook wanneer er een auto in de buurt is en waarschuwt je hiervoor, waardoor je dus je ogen op de weg kunt houden en je handen aan het stuur. En als kers op de taart zit er ook een ingebouwd performance trackingsysteem in, waarmee je exact kunt zien hoe hard je hebt gereden, waar, wanneer, hoeveel calorieën je hebt verbrand en nog meer gein zoals je snelste rit en route-suggesties. De Valour registreert zelfs slechte plekken in het wegdek (uiteraard allemaal gekoppeld aan je smartfoon of smartwatch). Via Kickstarter proberen de makers 100.000,- Canadese dollars binnen te trekken en met nog 29 dagen te gaan moet dat geen enkel probleem zijn.

Gerelateerde berichten

één antwoord

  1. Toxteth

    Tof dingeske. Wel jammer dat voor een “bike of the future” het rijwielgedeelte (no pun intended) verder vrij traditioneel is: een kader van twee driehoeken, een voorvork, ketting etc.
    Met carbon is zoveel meer mogelijk, de ketting had best een riem of cardannetje mogen zijn (en dan ook 2 remmen graag). Maar misschien is de urban connected gadet-freak beter af met een stalen frame, dat valt beter te repareren en bij te werken dan carbon (in de stad gebeurt tenslotte wel eens wat).

Laat een antwoord achter