Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met de komst van de iPhone 4 heeft de iPhone zowaar een redelijk bruikbare camera gekregen. Enige nadeel is nog steeds de brakke touchscreen knop om een foto te schieten. Daar is nu wat op gevonden: De Red Pop van Beep Industries. Een grip, met grote knop die je aan je iPhone 4 bevestigt om zo een hardware knop voor je camerafunctie te hebben. Is niet alleen handig, het ziet er ook nog eens rete-slick en rete-retro uit. Wat wil een mens nog meer? Waarschijnlijk is de Red Pop vanaf September te koop voor 75 dollar. Dat is best een hoop geld voor een knopje, maar het is dan ook wel een heel mooi knopje. Via kickstarter is er in ieder geval al genoeg geld toegezegd om de Red Pop in productie te nemen. Kwestie van tijd dus.
Update (beetje laat): Beep Industries heeft het niet gered en de popa is niet meer.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Hedon

    Hmm heerst wel, maar het komt ongeveer tegelijk met de release van iOS 5 ‘this fall’. En daarin zit de mogelijkheid om de iPhonevolumeknop als fotoklikknop (hoe heet zo’n ding?) te gebruiken.

  2. barq

    Aardig gevonden, maar je krijgt er achteraf spijt van als je je iPhone gebruikt om mooie momenten vast te leggen. Ik heb er zat foto’s van gezien, aardig maar niet meer dan dat. Gezien het kleine lensje, zeggen die 5 marketingmegapixels op zich ook niet zoveel over de kwaliteit van de foto. Net zoals het aantal Watts iets zegt over de geluidskwaliteit van een audioset.

Laat een antwoord achter